Finantari nerambursabile

Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti GALAFIR

Anunțuri de mediu

22-06-2021

Anunț public “Modernizare DS 401 sat Filipesti, comuna Filipești, judetul Bacău”

“COMUNA FILIPEȘTI, titular al “Modernizare DS 401 sat Filipesti, comuna Filipești, judetul Bacău” propus a fi realizat in judetul Bacau, comuna Filipesti, sat Filipesti, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare asupra mediului: nu este necesara evauarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Str. Oituz, nr.23, in zilele de luni până joi, intre orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 8.00 – 14.00, precum si laurmatoarea adresa de internet: www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau.

24-09-2019

Anunț public asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu “Reabilitare drumuri satesti DC 159, in sat Cornesti si DS 401/1, in sat Filipesti, comuna Filipesti, judetul Bacau”

"U.A.T. COMUNA FILIPESTI, reprezentata prin primar Lungu Petrica, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitare drumuri satesti DC 159, in sat Cornesti si DS 401/1, in sat Filipesti, comuna Filipesti, judetul Bacau" propus a se realiza in comuna Filipesti, satele Filipesti, Boanta si Cornesti, judetul Bacau. Informatii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Primariei Comunei Filipesti si la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Strada Oituz, nr. 23, in zilele lucratoare intre orele 8-14.

04-07-2019

Anunț public asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Bacau, in perioada 2014-2020".

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacau, str. Oituz nr. 23, judetul Bacau, in zilele de luni-joi, intre orele 08.00-16.30 si vineri intre orele 08.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacau.

 

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează